Hey Hii :) Welcome to Narnia. Btw thank you! | D'board | Follow

Gorgeous
CAT

________________________________________________________________________________________
Saturday, November 26, 2016 | 3:26 PM | 0 Crush
               oh hi. i nk bercerita sikit heheh. gila aa punya lama tak update langsung, langsung. takda masa nk jenguk sebab tahun ni nk spm (tipu je, sebenarnya tak teringat pn kt blog ni) heheheh. well 2k16 re a tough year ok, banyak rushing nak kejar yg mana tertinggal. ok first, february. birthday i kan 26 feb, soo it suppose to be my day, literally my-day. but somehow org yg penting dalam life ni asyik terlupa. org dia ialah ren hahah, kali ke berapa dh dia lupa. so i dh penat tawar hati so i tinggalkn dia. alah kawan je kan, punya lama dh putus woi. nd guess what? my life re more better than having him. dari dulu lagi, since dngn dia, if hari sebelum exam or yg penting penting ni mesti ada problem, always. so now im freedom ok lulz. nd result awal tahun aku punya daebak sampai semua org trkejut ok. iye lah engko fikir lah budak bising yg always no  antara 11-22, kuat meniru pula tu (jujur ni) tetiba dapat top 5/33 tnpa ada meniru langsung. nd dalam tingkatan top 30/250. tbh aku bangga gila tp aku brsyukur gila Allah tolong aku, tunjukkan yg mana baik yg mana tak baik. nk keluar dr kelompok tu bukan senang duh tp aku syukur alhamdulillah Allah bantu aku. since single tkda partner, hidup makin improve engko tahu. dr form 2 lagi aku dapat rasa yg bercinta dngn deni give me a lot 'bad habit', tak bukan salah dia. salah aku yg tk reti brcinta dngn betul. so yeah, conclusion dia, aku tak bercinta = more improvement. cerita menarik tahun ni ialah banyak gaduh dgn geng budak perempuan sebelah (geng ase) lulz. geng budak lelaki ofc lah always aje nak gaduh brdebat semua benda. tp itulah kenangan kitaorang. nd result pertengahan aku.. hahah kencundang jdi top 10 je sebab aku ada crush dkat junior so aku tk fokus. crush aku.. hm nama dia ashraf. since march or april kut aku start crush kt dia nd still counting 😍. dia blur siot tp comel. bila senyum.. fuh tedia handsome engko. once a crush, always a crush so aku tkde niat apa apa, jst jdi fans dia. yg lawaknya bulan july kut dia tahu aku crush kt dia, ni semua salah memb dia dngn memb aku. semua hampeh. since dia tahu, nampak aku terus dia senyum (bukan senyum nganjing ok) aje. haram betoi siapa tak melting sia crush engko senyum sebab engko. nd memb dia kata, dia tak pernah macam reject aku maksudnya macam tk suka aku crush kt dia. engko jangan memain, dua kali dh bergambaq dngn dia. crush i tak pernah bercinta langsung hahah. charming betoi one nd only crush i ni. sebelum exam trial, i dapat g kebangsaan kadet koreksional, alhamdulillah dapat kumpul sijil kebangsaan walaupun ada satu je. syok siot srs syok, aku menyesal gila keluar time form2 dulu. hitam tu toksah duk cerita aa macam dayang senandung. alhamdulillah perak no 2, in sha Allah next year perak no 1 pula noh. hm lepasni tak dapat dh p kem jumpa memb dr daerah lain jumpa jl yg tegas garang tp caring nk mampuih. cuci mata siot kt kem kebangsaan ritu, banyak jodoh. oh result trial... hm top 5, 3A je mampu ye gais tp alhamdulillah sebab tkda fail time trial. aku jst harap result acc aku nnt macam trial dhlah, A wei hahah. engko tahu time habis jawab paper acc semua pakat menangis, aku apatah lgi. esoknya pula addmth terus. spm? hm lagi 2 paper, subj ea hahah. rabu ni habis lah yay! pstu nnt petang terus g shah alam, nk p kerja kt MAHA. oh ha, since 2k16 ni, org yg aku rapat ialah jana nik tasya indah. 5org je, cukup lh 2sahabat 2kawan rapat kan.
Olderpost


_______________________________________
Bonjour!


stubborn af with a good heart _______________________________________
BigFoots!

Template : HaniOwn
BassCodes : Sya Syahirah
Background : Fatin
Header : Fatini Jaafar
Re- Edit : Nochie
BestView : Mr.Google